Raskausviikko 28

Rv 28+2 😊
Ja taas viikot paukkuu.. Se olis viimenen kolmannes menossa. Ja seitsemäs raskauskuukausi.

Tällä viikolla on ollut nukkumisen kanssa ongelmaa.. Nukahdan ihan hyvin, mutta yöllä herään beben liikkumiseen. Lisäksi vessassa pitäisi kyllä käydä ainakin sen yhden kerran.. Välillä ei vaan saa itseään sängystä ylös, ja aamulla herään hirveään vessahätään. Lisäksi sattuu lantioon koko aamun tämän seurauksena. Nyt on tullu joku ihmeen kutina joka puolelle kroppaa. Tästä syystä neuvolasta laitettiin lähete labraan verikokeisiin. Ja alustavat tulokset tulikin heti samana päivänä. Maksa arvot oli ok. Mutta sappihappo arvot oli koholla. Sain siis lähetteen äitipolille, ja histamiinivalmistetta pahimpaan kutinaan. Lääkäri määräsi heti tuon jotta selviän viikonlopun yli. Ja voin sanoa, että tämä kutina on sietämätöntä! En tiedä miten jatko menee.. Mutta ilmeisesti saan ajan äippäpolille, ja ultrataan. Lisäksi kontrolloidaan noita arvoja. Eli raskaus hepatoosi diagnoosi putkahti tuon RaDin päälle.
Aamulla oli pari odottavaa äitiä sokerirasituksessa. En viitsinyt suutani avata, etteivät oisi juosseet kesken rasituksen karkuun..

Muuten on ollut aika normaalia oloa. Kumartuminen on tuskaa, lähinnä sen takia, että tuntuu siltä niin kuin sisäelimet ja bebe litistyy.

Meillä ei hirveästi ole tapahtunut tällä viikolla mitään.. Itse ryin vieläkin limoja keuhkoistani. Ja kävely on vieläkin jotenkin ”raskasta”. Kaipa se tästä..

Jalat on ollu iltasella turvoksissa. Paino on pysynyt samassa. Eli 3kg aloituspainoon. Ensiviikon tiistaina on aika diabeteshoitajalle. Katsellaan sitten tuo ruokavalio juttu, ja tarkastellaan mittauksia.. Mullahan ei varsinaisesti arvot ole mennyt kertaakaan yli. Mutta lähellä on ollut. En edelleenkään tiedä mitä minun pitää tehdä jos esim. Paastoarvo tai ennen ruokailua oleva arvo menee yli.. Minulle vaan sanottiin ryhmäohjauksessa, että useiden ylitysten jälkeen mietitään lääkitystä. Tuo selvinee tiistaina.. Mutta tämä olo on jotenkin kummallinen. Lisäksi ns. ylämaha kipuilee.

Tuossa teille todistusaineistoa 😂

Herra M ei ole paljoakaan kotona viihtynyt. Ja kieltämättä tarvitsisin enemmän yhdessä olo aikaa. Valitettavasti vain herra M ei ole tästä samaa mieltä.. Ja yhtenä iltana mainitsin hänelle siitä, että en tykkää kun hän lähtee illalla ulos ja tulee juuri lasten nukutus aikaan takaisin. Tämähän tarkoittaa sitä, että lapset eivät keri nukahtamaan vaan molemmat ovat tikkana pystyssä. Ja unet menevät näin ollen yli.. Nice to me.. Herra M järjesti jonkunnäköisen kohtauksen tästä hyvästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *