Ei kai päivä tästä pahene?

Edelleenkään flunssa ei ole tullut kunnolla.. Kurkku on aivan älyttömän kipeä, ja lihaksia särkee.. Kurkku on täynnä limaa. Yök! Esikoisenkin nenä vuotaa.

Tänään ajattelin tehdä pullaa, mutta ei tämä mamma taida jaksaa.

Tyttö nukkui jopa yli klo 8:aan. Itse heräsin vähän yli seitsemän, ja menin vessaan räkimään. Kuuntelin myös dopplerilla vauvan sydänääniä. Sykkeet olivat siinä 120-150:ssä. Oli ensin vaikea saada äänet kuuluviin, kun pikkunen mahtuu liikkumaan niin paljon. 😊

Herra M osti sen tietokoneen meille. Lisäksi toi arkkupakastimen. 😂 Tämähän on vanha vitsi, että miehen mukaan tarttuu aina jotain muutakin, kun on tarkoitettu. 😃 Ja me naiset olemme muka tuhlaavia, pyh minä sanon!

Viimeksi mies meni ruokakauppaan.  Hän tuli kotiin pienen kassin kanssa missä oli kanankoipia, ja iso karkkipussi. 😂 Niin ku öö.. No minä menin seuraavana päivänä itse kävellen kahden lapsen kanssa kauppaan.

Näin muuten yöllä unta niin, kun olisi supistanut. Mulla on ollu kyllä vatsan kanssa ”ongelmia” nyt on kyllä parina pv:nä tullu kramppimaisia alavatsakipuja. Ja vessalla ollessa alavatsaa sattuu. Niinpä päätin, että menen käymään lääkärissä varmuuden vuoksi. Vauva liikkuu ihan normaalisti. Mutta hyvä se on hoitaa mahdolliset tulehdukset/vaivat pois. 😊 Jotenki tulee aina synnytykset mieleen sairaala hajusta. 😂 Ja ultrat.. Samassa sairaalassa, kun nuo kaikki tehdään.

Lääkäri oli hyvinkin tarkka ja perusteellinen. Inhottaa  vaan, että joka kerta raskaana olevalta ”seulotaan” klamydia. Ymmärrän kyllä, että pitää olla tarkka tuon tyyppisten tulehdusten kanssa. Mutta esim viime raskaudessa se seulottiin minulta n.8-9 kertaa. 😃  Ja siis joka kerta tulos oli negatiivinen. Neuvola terveydenhoitajaa nauratti, kun viimeisen lääkärikerran jälkeen neuvola käynnillä tutki tietoja. ”Jaa, sinut on noin monet kerrat laitettu testeihin” 😂 Mulle nuo lääkäri käynnit on hyvin tuttua puuhaa, solumuutosten takia. Joten mikään ei enää ihmetytä eikä kummastuta. Onhan se hyvä ottaa varman päälle. Mutta pitääkö melkeen joka kuukausi? No työtäänhän nuo lääkärit vaan tekee.

Mummo tuli onneksi katsomaan lapsia lääkärissä käynnin ajaksi. Herra M hengaili kahvilassa puolet ajasta, ja soitteli 10 min välein, että joko oot lääkärissä käyny.

Sisätutkimuksen aikana supisti. Siis ikinä ei ole supistanu. Ei ikinä. Sain siis paikallishoitoon flagyl nimisen lääkkeen. Ja siis tulehdus löytyi. Otettiin vielä pissanäyte. Toivottavasti siinä ei ole mitään, että selvittäisiin nyt vain tuolla hoidolla.

Jotenki tämä kipu on niin voimakasta. Ehkä tämä parin pv sisällä helpottuu. Kumartaminen ja kävely sattuu tuonne sisuskaluihin. Lääkäri käski ottaa rauhallisemmin pari päivään ennen, kun lääke alkaa purra. Mitenkä otat? Hoidettavana on 1v ja 2v, ja molemmalla on kaksi vikkelää jalkaa. Ja mies.. Kuka ei ole ikinä kotona. Onneksi on päiväuni aika. Kerkee hyvin toipua lääkärin kopeloimisesta. Sikiö kovin muksauttelee tuolla masussa, eli hänellä kaikki taitaa olla kunnossa. Vaikka mamman paikat on rempalla 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *