Kuulumisia!

Aikahan on mennyt mukavasti! 😊

Tällä kohta puolivuotias pieni mittarimato poika. 😍 Järisyttävän nopeasti mennyt aika. Meillä on spseiden maistelun aloitus käynnissä. Itsehän olen pumpannut vauvalle maidon. (Maitoa tuli yli tarpeiden ja luovutin maitoa parille mammalle. Toinen ei pysty ollenkaan imettämään, ja toinen tarvitsi lisämaitoa) Ilolla voin ilmoittaa, että maitoa tuli n.80L yli omien tarpeiden! 😅

Nyt kuitenkin oman jaksamisen takia vähensin tuon pumppaukseen aamuun ja iltaan. Ja tästä johtuen maidon tulo on alkanut hiipua. 😣 Ongelma on se ettei beben vatsa tunnu kestävän tuota korviketta. 🤔 Onneksi on kuitenkin pakastinlokerollinen tissimaitoa varalla, jos bebe tulee todella kipeäksi kprvikkeesta. 🤔 Mutta ei tässä sen ihmeempiä! Myöhemmin kirjoittelen enemmän. Nyt kuitenkin silmäluomet painaa, ja vatsa kramppaa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *