Pohdintoja..

Minä olen äiti. Mutta olenko hyvä? Katsotaanpas.. 

Kolme pientä pirpanaa! 😍❤

1. Muista tukea vauvan päätä, älä missään nimessä nosta vauvaa tukematta niskaa. Olenko huono äiti, jos olen kerran unohtanut?
2. Älä missään nimessä laita vauvaa liian kylmään veteen. Olenko huono äiti, jos olen vahingossa laittanut?
3. Muista vaihtaa vauvan vaippa n.3 tunnin välein. Olenko huono äiti, jos vaihdoin vaipan vasta kun vauva sitä pyysi?
4. Muista pyyhkiä vauvan peppu ylhäältä alaspäin (tyttö)/alhaalta ylöspäin (poika). Olenko huono äiti jos olen unohtanut?
5. Aloita kiinteät vasta 6kk:n iässä!
Olenko huono äiti, jos aloitin aikasemmin?
6. Vauvaa ei saa huudattaa.
Olenko huono äiti, jos en ole reagoinut heti huutoon?
7. Vauvan ensisijainen ravinto on äidinmaito.
Olenko huono äiti, jos vauva onkin saanut korviketta?
8. Muista järjestää päivittäin vauvalle aktiviteetteja.
Olenko huono äiti, jos en ole näin tehnyt?
9. Muista aina, että vauvaa ei tule laittaa kaukaloon toppapuvussa.
Olenko huono äiti, jos olen laittanut?
10. Muista ettei lasta saa laittaa hoitoon vain sen takia, että haluat omaa aikaa.
Olenko huono äiti, jos olen laittanut.

Ihmisiä on noin 7,5 miljardia. Ihmisellä on kehittyneet aivot, joiden ansiosta ihminen kykenee abstraktiinajatteluun, kieleen ja itsetarkkailuun. Tämä on yhdessä pystyasennon ja esineidenkäsittelyyn kykenevien yläraajojen kanssa antanut ihmiselle kyvyn käyttää työkalujamonipuolisemmin kuin mikään toinen eläinlaji. Lisäksi nisäkäs jota ihmiseksi kutsutaan osaa tuomita muita ihmisiä paremmin, kun mikään muu nisäkäslaji. Ihminen on tieteisesti kykenemätön toisin ajatteluun, ja oman tekemisen havainnointiin. Lisäksi ihmisen fyysinen olemus on alttiimpi muutoksiin, kun millään muulla nisäkäslajilla. Nykyajan tiede on löytänyt ihmisestä ominaisuuksia joiden olemassaolosta ei ole tietoa. Ihmisen aivot muodostuvat viidestä eri osasta: Isoaivot muodostavat yli kolme neljäsosaa kokonaistilavuudesta. Niiden uloin osa on aivokuori, joka vastaa pääasiassa korkeamman tason henkisistä prosesseista. Väliaivot, keskiaivot ja pikkuaivot ovat isoaivojen sisällä ja alapuolella, ja ne liittyvät evoluution kannalta varhemman tason henkisiin toimintoihin. Joillain ihmisillä on kuitenkin yli kehittyneet aivot, ja täten tämä ihminen on kykenevä yli ajatteluun.  Kuitenkin myös näiden valioyksilöiden joukosta löytyy ali kehittyneitä aivoja ja näillä ihmisillä aivotoiminta on alimmalla tasolla. Ihmis lajissa on myös ns. Normaali aivoisia, nämä ihmiset ovat usein maalaisjärjellä varustettuja. Lisäksi he käyttävät fyysistä ja henkistä luovuutta. He ymmärtävät suositusten, ja kehotusten rajat. Valitettavasti jos olet tehnyt toisin, kun on suositeltu. On nämä yhden ihmislajin osat tuominneet sinut huonoksi äidiksi, ja vastuuttomaksi ihmiseksi. Nämä saman ihmislajin edustajat luottavat sokeasti nyky tieteeseen, ja tuomitsevat syvästi mallaisjärjellä varustettujen ihmisten ajattelutavan. Tämä miksi nisäkäs jota ihmiseksi kutsutaan osaa kuitenkin ruokkia lapsen, antaa sylin ja läheisyyden. Hoitaa toisten ihmisten lapsia niin kuin omiaan ja on täysin kykenevä äiti omalle lapselleen. Välillä kuitenkin löytyy näitä ylikehittyneitä ihmislajin valioyksilöitä. Rakastakaamme siis kaikkia ihmisiä, ja muistakaamme että loppujen lopuksi jokaisen aivorakenne on sama. ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *