Kuulumisia!

Jestas! Hieman on tuo blogi kirjotus unohtunut 😅 Sorry!

Mutta siis meillä on arki lähteny hienosti käyntiin. Bebe on nyt 3kk:tta. Ja osallistuttiin rota-rokote tutkimukseen. Tämähän on siis tutkimus, jossa verestä seurataan vasta-aineiden kehittymistä. Ja kyseisen tutkimuksen saa tarvittaessa keskeyttää, jos siltä tuntuu.

Meillä on lapsukaiset ottaneet hyvin beben vastaan. Kyllä pieni prinssi on saanu rakastavat sisarrukset, ja rakastavat vanhemmat. Etenkin herra M on, kun lumottu. 😘
Minullahan kävi niin, että otin sairaalassa tabletin maidon tuotannon lopettamiseksi. No kuitenkaan maidon tulo ei lakannu.. Nyt sitä tuleekin sitten n. 1-1,5l vuorokaudessa.

Synnytys meni mielenkiintosella tavalla. Meinaa niinhän siinä kävi, että olin lapsivuode osastolla beben kanssa ku muut muutti. 😂 Elikkä siis synnytys alkoi edellisenä päivänä.
Ihmettelin pari edellistä yötä supistuksia, mitkä kuitenkin loppui nopeasti. Kuitenkin edellis päivänä supistuksia tuli epäsäännöllisesti. Mies lähti illempana hakemaan pakettiautoa lainaan. Sai päähänsä pakata pakettiauton täyteen ensimmäistä kuormaa.. No herra M sanoin auton pakattuaan, että lähden viemään yhen muuttokuorman kaverin kanssa, ei mene ku pari tuntia. Tässä kohtaa huusin et varmana mene! 😆 Supistukset tuntu selässä tässä kohtaa kovana poltteena. Sairaalassa ollessa olin 3 cm auki. Lähdin kuitenkin tyytyväisenä kotiin kolmeksi tunniksi. Yritin nukkua, mutta ei onnistunut olla edes maate. Kipu oli niin sietämätön. Ei kun takaisin.. Ja edistystä oli tapahtunut ehkä venyttäen 4cm. 😥 No ei kun synnytyssaliin ja ammeeseen, ammeen jälkeen kokeilin ilokaasua. Tässä vaiheessa olin vain 6cm auki. Ja halusin epiduraalin, ensimmäinen laitto epäonnistui. Puuduin vain puoliksi. Toinen laitto onnistui, ja nukahdin hetkeksi. Kätilö tarkisti heräämisen jälkeen tilanteen, ja olin edelleen vain 6cm auki.. 😑 Supistukset oli lisäksi pidentyneet 10min väliin. Kätilö päätti tässä kohtaa puhkoa kalvot, ja lapsivesi oli vihreää. Bebe oli siis stressatessa kakannut veteen. Ei kun pinni päähän, ja tarkempaan seurantaan. (Myös esikoisella sama juttu) Lisäksi sain oksitosiini tippaa. Supistuksia tuli taas säännöllisesti, mutta kätilö joutui vähentämään annostusta. Kuulemma kohtu supisteli holtittomasti. Odottelin ja torkahtelin välissä. Kävin vessassa, ja sain alkaa ponnistamaan pikkuhiljaa. Ensin koitin ponnistaa polvillaan nojaten sängyn päätyyn. Jotenkin beben pää jäi kiinni häpyluuhun, ja sain kätilöltä ehdotukseksi mennä kylkiasentoon. Ja heti syntyi parilla ponnistuksella vauvan pää, loppu vartalo tulikin hujauksessa ulos. ❤

Vuodeosastolla oltiin pari kokonaista yötä.. Masensi vain, ja sain pari paniikkikohtausta. Lisäksi beben sydämmessä kuului sivuääni, mikä olikin vain viivyttyneen ductuksen ääni.. 😐

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *