Raskausviikot 34-37 ❤

Niin ne viikot vaan menee! 🤗

Meillä on ollu erittäin kiireistä. Herra M sai ku saikin haluamansa opiskelupaikan! Käytiin jo vuokrasopimus allekirjoittamassa. Eli muutto olisikin sitten heinäkuun viimesellä viikolla. Jep.. Samalla viikolla on myös laskettu aika. 😅 Mutta asunto on hieno!

Sain myös nuo sairaalakassi tarvikkeet pakkailtua. Johon kuuluu mm. irtokarkit, ja nännirasva! 😂

Nukkuminen alkaa olla työlästä. Jotenki hirveän vaikea nukkua. Nukahdan helposti, mutta heräilen ties kuinka monta kertaa. Lisäksi tuo bebe pitää välillä ihmeellisiä jumppatunteja 😮

Kävin siellä viimeisellä lääkärin käynnillä. Paikat kiinni, ja kohdunsuu jossain ulottautumissa. Edes lääkärin sormet eivät meinannu ylettyä 😅 2cm kohdunkaulaa jäljellä, eli varmasti yli 3cm todellisuudessa. Ei siis näillä näkymin ennen laskettua tule. (Ite veikkaisin, että pari/kolme pv yli lasketun. Eikös sitä sanota, että kolmas yleensä menee yli.) 🤔 Kokeili myös lantioluut ihan vain ”varmuudenvuoksi”, mitäköhän se mahto tarkoittaa? 😮 Ennen tuota kokeili beben asentoa, ja tunnusteli vatsan päältä onko selkä kumpaan päin. Siellä oli myös, joku kandi suorittamassa työharjoittelua. Ensinnäkin oisin ollu enemmän ku kiitollinen, jos tämä lääkäri oisi ensin itse yrittänyt kuunnella beben sydänääniä. Eihän siitä mitään tullu ku ensinnäki yritti ensin kuunnella istukan päältä, ja beben pepun kohtaa.😥 Sitten vasta ku oli aika melkeen lopussa, sai lääkäri ottaa laitteen kandin kädestä. 😣 Sieltähän se alhaalta löytyi heti. Sf-mitta oli 33cm. Eli keskikäyrän ja yläkäyrän välissä menee. Luulen kyllä, että tämä bebe ei edelleenkään mitenkään hirveän pieni ole. 😶 Koko päivän aikana olen jo käyny vessassa jo kaks kertaa. Ja kello ei ole ku vasta kaksi päivällä. 🤔 Ehkä tämä tietää lähestyvää synnytystä!

Odottelua siis loppu aika!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *