Raskausviikot 31-33

Rv 33+1 tänään!😊
Mulla on varmaan ne kuuluisat raskausaivot. 😂 Miten voiki unohtaa kirjoittaa blogia? 🙄

No, kaikki on siis hyvin 😊 Masu kasvaa ja bebe kasvaa! Ihan alkuun masukuva.

Voin ilolla ilmoittaa, että olo on yllättävän hyvä!
Me ollaan lasten kanssa oltu räkätaudissa koko viikko, ja tyttö sai elämänsä ensimmäisen korvatulehduksen 😶 Itse kävin hakemassa apteekista nenäkannun (sarvikuono toiselta nimeltään). Auttaa pahinpaan tukkoisuuteen, ja kosteuttaa limakalvoja.

Neuvolassa kävin tällä viikolla, ja paino tippuu esimerkillisesti.
Löysin netistä hyvän mustikkapiirakka ohjeen, ja voin kertoa ettei hukkaan mennyt. 😂 Tummaa suklaatakin on mennyt kiitettävästi melkein joka ilta.. Silti on sokerit pysyneet hyvinä, ja paino laskenut. 😊👌

Olemme menossa mahdollisesti tämän kuun lopussa muumimaailmaan lasten kanssa. Tuolloin viikkoja onkin jo 35+ jotain. En tiedä kuinka hyvä idea mahtaa olla, mutta eiköhän sieltä joku auttaja löydy jos bebe päättää syöksyä maailmaan.

Seuraavan kerran kirjoittelen, kun olen lääkärineuvola käynnin käynyt eli heinäkuun 4pv. 😊 Saan myös sitten tilanne katsauksen tuosta alavärkistä. Josko lääkäri sen tilanteen tarkistaa.
Mitään ihmeitä ei tässä välissä kerkiä käymään. Herra M odottelee vastausta koulustaan. Muutto oisi kuitenkin joka tapauksessa näillä näkymin edessä elo/syyskuussa. Olemme puhuneet, että muutamme joka tapauksessa. Ihan vain vaihtelun takia. Puhuimme myös miehen kanssa, että mahdollisesti olisimme muutettu jo aikaisemmin, mutta jotenkin vaan haluan synnyttää Lohjan sairaalassa.. Muualla oisi varmaan taas ahdistavaa miettiä koko synnytystä. Enkä tiedä oisiko ison mahan kanssa mukava pakkailla tavaroita laatikoihin, ja miettiä asunnon vaihtoa. Mutta joka tapauksessa muutto edessä. Ja jos vaikka herra M saisi näin ollen myös mieleisensä työpaikan. Itsehän olen kotiäitinä ainakin siihen asti, että kolmas lapsi on 3v. Mutta tämän jälkeen olen kyllä valmis töihin menemään, ja ehkä tuo paikkakunta tilanne täytyy tarkistaa mahdollisen työpaikan takia. 🤗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *