Raskausviikko 27

Rv 27+1 🤗
Voihan huoh.. Jos nämä viikot ei menis näin nopeasti voisin jopa väittää, että aika vain ei kulu.

Molemmat lapset on hirveässä räkätaudissa. Ja itellä on myös räkis. Ja herra M:llä miesflunssa.
Mielummin sairastan flunssan nyt enkä sitte synnyttäessä. Sain meinaa hirveän flunssan juuri kun supistukset alko. Voi sitä ihanaa oloa, kun nenä oli täynnä räkää ja tyttö oli koko ajan rinnalla. Siihen lisäks vielä maidon nousu 👍 Kyllä, minun tuuria.

Bebe on hyvinkin supussa tuolla masussa. Tilaa ei juurikaan enää ole, ja se kyllä tuntuu. Potkut tai oikeastaan möyriminen sattuu aivan älyttömästi. Istukkakin varmaan tekee beben olosta ahdasta. Etenkin ku se on tuossa edessä. Näytän kunnon valaalta.. Paino on nyt laskenu. Eli n.3kg aloituspainoon. Ja nyt kun tuo ruokavalio on raskausdiabeetekseen sopiva, ei varmaan ainakaan toivottavasti nouse ku vaan sen toiset 4-5kg. Ymmärsin niin, että kaikille raskausdiabeetikoille tehdään jonkun näköinen synnytystapa arvio.. Ihan mielenkiinnolla odottelen tietoa siitä millasen mini norsun saan ulos puskea. Pelottaa ja tietenkin jännittää, jos bebe on paljonkin yli 4kg. Ehkä tuossa tapauksessa lääkäri päätyy sektioon. Mutta siinäkin taas pelottaa, että mitä jos puudute yht’äkkiä lopettaa tehonsa ja tunnen kaikki. Mulla ku on vähän ongelmia noiden puudutteiden kanssa. Auttaa niin kauan kun 20min.

Mulla jotenki meni aivan täysin vappu olo.. Varmaan sen takia, että tarvitsee jokasen suuhun laitettavasta asiasta laskea hiilihydraatit.. Ja koska jo pelkästään täysjyväriisistä sokerit nousevat jonnekkin hyper asteikolle.. Samoin yhdestä sämpylästä. Niin ei tule ihan heti mieleen syödä vappu mättöä. Onneks vain 3kk raskautta jäljellä. Hirveät karkki/kakku himot on ollu. Onneksi kasvikset on vieny suurimman osan himoista pois.. Vaikka todellakin voisin syödä ihan kaikkea mahdollista sokerilla kuorrutettua. En vain halua, koska kuitenkin vauvan hyvinvointi on etusijalla. Jäätelöä terveydenhoitaja suositteli isompiin himoihin. Mutta en yksinkertaisesti saa pakettijäätelöä kurkusta alas.. Joten hyvin, hyvin pieniin jää nämä herkuttelu vaihtoehdot. Mun syömiset painottuu lähinnä sydänmerkki tuotteisiin.. Lisäks kattelin eri sivustoilta, että oli suositeltu raakasuklaata. Tätä etsin kaupasta, mutta jotenki eto raakasuklaa pakkaus. Ja ”ihana” mummoni oli vieressä ”etköhän sinä ilman tuota pärjää” sanoo hän, jonka mielestä minun pitäisi syödä koko elämäni pelkää salaattia. Eihän se käy, että maailmassa on ylipainosia ihmisiä. Rupes sen verran ärsyttämään, että poistuin vähin äänin koko raakasuklaa hyllyltä! Siispä lopputulos oli ettei ostettu mitään muuta kun 5% fetaa, raejuustoa ja lapsille vappupallot. Ehkä säästän raakasuklaat lähemmäs laskettua aikaa.. Ja en todellakaan ota mummoani raakasuklaa ostoksille!

Tämä päivä meni hyvinki nopeasti siivoomisen merkeissä.

Tähän loppuun vielä masukuva. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *