Raskausviikko 23, ja muuta.

Heräsin ihmetyksissä tähän päivään. Tänäänhän on jo rv 23+1. Lisäks jostain ihmeestä oli ilmestyny lumikerros maahan.. Mitä ihmettä! Eikö nyt pitänyt kevät tulla.

Sain sokerirasituksen tilattua 19.4 päivälle. Sillon pitäis olla rv 25+6. Meillä on suvussa 2 tyypin diabeetesta, joten joka raskaudessa pääsen testailemaan sokerilitkun juomista.

Maha kasvaa ja samoin väsymys. Eilen sain illalla jonkun ihme itku kohtauksen. Herra M oli onneksi pelastava enkeli, ja nukutti pojan yö unille. Meillähän on pojalla kellot sekasin, ja tästä syystä hän ei ole nukkunut päiväunia eilen eikä toissapäivänä. Tämä vaikuttaa myös minun päivä jaksamisiin, koska olen tottunu nukkumaan myös lasten päiväuni aikaan. Niinpä sitten eilen tuli joku väsymys purkaus!

No, nyt on kaikki hyvin. Beben liikkeet tuntuvat joka puolella mahaa. Paitsi navan alapuolella. Istukka sijaitsee siinä kohtaan. Maha kutiaa aivan älyttömästi! Siis näin järkyttävää kutinaa ei ole kummastakaan ollu.. Liekö tolla vatsan kasvulla tekemistä asian kanssa. Hirveän kasvu spurtin tuo maha onkin ottanut. Tuntuu tuolla selässä mukavasti. Lisäksi ”meloonit 😅” on kasvanu yhellä kuppikoolla 👍 Nehän on muutenkin niin ”pienet”. Synnytyksen jälkeen varmaan taas tulee lisää kokoa parin kuppikoon verran 😣 Vessassakin saa käydä joka tunti. Ulos ku lähtee on pakko tultava takaisin viimestään 2h päästä, ettei pisut tuu pöksyyn. Esikoinen oli niin suloinen eilen. Herra M tuli hengailemaan viereen, ja laitto pään syliin. Poika huusi herra M:lle ” Baba vauva ei” ja tyttö säesti vieressä ”auva, auva” Molemmilla oli huoli, että baba litistää beben.

Yhden saman asian oon tässä huomannu, että maha ottaa kiinni jalkoihin. Siis istuessa. Näin oli myös esikoisesta. Bebe oleilee muutenkin todella alhaalla. Ja välillä liikkeet tuntuvat kohdunsuulla. Tyttö oleili todella ylhäällä. Ja sen huomas oikeastaan jo rv 16. Nyt bebe potkuttelee tuonne alas, ja hikotukset tuntuu lantiossa. Tuo maha ”pulpahti” kunnolla näkyviin rakenneultran jälkeen.

Rv 23. Ja mahan kasvu vaan kiihtyy..

Meillä ei ole vieläkään auto kunnossa. Kun korjaaja ei tiedä mikä meidän autoa vaivaa 😂

Tänään varmaan taas kävellään kauppaan. Herra M on taas koko viikonlopun ohjelmoinu, ja ensviikon maanantain.. Ehkä johonkin väliin mahtuu myös tuo leivonta. Jotenki tekee mieli leipoa. Täytyneen keksiä jotain mitä voi esikoisen kanssa väsätä.

Eilen tein aprikoosi kiisseliä. Meni ku kuumille kiville. Poika tykkäs aivan valtavasti. Ja vetelikin kaksi lautasellista. Ite en kiisseleistä välitä. Paitsi juotavat mehukeitot menee. 😊

Nythän ainakin vauvaoppaan mukaan bebe kuulee 👂 Meillä tuota ääntä riittää 😂

Hyviä päivän jatkoja kaikille! Tämä mamma kiittää kaikkia lukioita.

(Kuva:Google)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *