”Tänään on rv 20+2. Aivan mahtavaa, että näin pitkällä jo ollaan!”
Viikot on menny todella nopeasti. Laskettuun aikaan enään n.20 viikkoa! Ja keskiviikkona ultra!
Vatsavyötä olen käyttänyt AINA ulos mennessäni. Herra M:n mielestä tämä vyö muistuttaa lähinnä sellasta mihin varastoidaan puhelimet ja muut ”naiselliset” häkkyrät. Kyseisen vyön ostin kirppikseltä. Aivan mahtava löytö! Ostin tuon vyön tyttöä odottaessa. Vyön käyttöön pitää vain totuttaa itsensä. Mikä oli vaikeaa tyttöä odottaessa. Nyt se menee oikeastaan rutiinilla. Ja tieto siitä mikä kärsimys siitä ilman vyötä ulos menosta tulee, saa aivot automaattisesti laittamaan vyön päälle 😂

(Kuva:Google)
Minulla on tämä sama kyseinen vyö.

Sikiö muksauttelee kivasti tuohon navan yläpuolelle. Mutta liikkeet tuntuvat sivuilla, ylhäällä ja alhaalla. Lisäks oon saanu uuden raskaus oireen. Meinaa karvasen mahan, ja suupielet. 😂 Eikä mitä vaan karvoja vaan mustia ja paksuja.. Hyyi!

Olen muutamana yönä herännyt siihen, että nukun selälleen.
Kyljelleen ku yrittää nukahtaa bebe potkii kohdunkannattimiin. Ja se sattuu!

Meillä nämä viikot on menny lasten kanssa touhuillessa. Eli joka päivä menee oikeastaan todella nopeasti. Meillähän ei ole auto lasten ja minun käytössä. Koska joutusin poikkasemaan kuskin takana olevan paikan turvavyön. Tähän oli ihan syy. Meinaa herra M oli miehisillä voimilla yrittänyt repiä istuinta irti. Ja kas kummaa, kun ei taas voinut vaan kuunnella minun neuvoani. Älä avaa istuimesta turvavyötä! Totta kai herra M oli avannut vyön.. Kyseinen istuin on kaksi osainen. Ja siis ”istuin” osa täytyy ensin ottaa pois. Tämä käy parhaiten niin ettei avaa turvavyötä. Ja vetää osat irti toisistaan. No.. Kun sain pääliosan irti odotti sisällä sotkuinen yllätys. Yritin ensin pihdeillä saada vyötä suoraksi. Ja sinne minne se kuuluu.. Eipä onnistunu. Loppujen lopuksi äitini leikkas koko vyön katki. Oli TODELLA vaikea saada vyön kappale irti siitä istuimesta. Naama punasena revin pihtien kanssa. Ja herra M seuraavana päivänä ”annan sinulle auton yhdeksi päiväksi, ja sinä rikot vyön” Niin vyön jonka herra M sotki istuimeen mihin herra M EI SAANUT KOSKEA! No nyt ei sitten voi käydä autolla missään, kun vyö puuttuu.. Ja herra M:n tuntien vyötä ei korjauteta moneen päivään. Ihan vain sen takia, että herra M pääsee omia menoja menemään tekosyyn kanssa. 😂

Tässä vielä kuva tästä mahtavasta stressin lähteestä!

Esikoinen on vauvan odotus kirjan lukumestari. Eihän se haittaa jos lukee väärin päin. 😊
Kuuntelin rv 20 sikiön sydänääniä, ja jotenkin tuntuu, että ne kuulostaa aina vaan vahvemmilta ja vahvemmilta. Niin ku metallia paukuttaisi!
Esikoinen kävi tökkimässä mahaa. Odotti vissiin, että veli tai sisko potkasee takasin. Jäi hetkeksi katsomaan nenä kiinni. 😂

Rupes naurattamaan ku toissapäivänä soitin neuvolaan kysyäkseni labratuloksia.
Ensin herra M yritti soittaa työkkäriin koulustaan. Sitten minä yritin soittaa neuvolaa. No, ei vastanut kukaan. Herra M otti puhelimen soittaakseen uudestaan työkkäriin. Nooo. Oli sitte soittanu vahingossa neuvolaan ”hei, onko se ja se puhelimen päässä?” Neuvola täti: ”ei ole, soititko nyt ihan oikeeseen numeroo?” Minä repäsin puhelimen miehen kädestä. ”Juu, hei nyt ku oot puhelimen päässä ni voitko katsoa labratulokset?” 😂 Neuvola täti nauro niin ettei meinannu saada tuloksia katottuun.
Herra M:ää hävetti ”hieman”..

Tyttö vai poika olo?
Noista oloista esikoisen kohtaan oli heti poika olo, ja poika tuli. Toisesta oli ensin tyttö olo ja sitten poika olo, tyttö tuli. Tästä oli ensin poika olo sitten tyttö olo, ja taas poika olo, tyttö olo ja ennen ultraa poika olo, tyttö olo. Siispä päätin ennen ultraa, että en enää arvaile.

Sitten kiinalainen kalenteri.
Kalenteri povasi ensimmäisestä poikaa=poika tuli. Toisesta tyttöä=tyttö tuli. Nyt vau sivun kiinalainen kalenteri näyttää taas tyttöä, mutta toiset sivut kiinalaisella iällä poikaa.

Maya-intiaani kalenteri.
Esikoisella kalenteri povasi tyttöä=tuli poika.
Toisesta poikaa=tuli tyttö.
Kolmatta on vaikea tietää, koska olen syntynyt 28.7 ja laskettu aika on 27.7..

Vau:n sivun tyttö vai poika testi.
Eka poikaa= poika tuli
Toinen tyttöä=tyttö tuli
Kolmas poikaa.

Mahan muoto.
Ensimmäisestä poikamaha= poika tuli
Toisesta tyttömaha=tyttö tuli
Minun ja äitini mielestä kolmannesta poikamaha. Herra M:n mielestä maha on paljon pienempi/kapeampi, kun tyttö raskaudessa.

Siitä voitte itse arvata, kumpi mahassa mahtaa olla. Kuva on otettu pari päivää sitten. 😊

Sykkeet.
Esikoisesta 150-160= poika
Toinen: 145-155= tyttö
Kolmas: 126-n.153

Makea vai hapan (suolainen).
Eka: suolainen ja kaikki terveellinen.
Toka: makea, ja kaikki epäterveellinen.
Kolmas: suolainen ja kaikki terveellinen.

Kuuma/kylmä.
Ekassa hirveä palelu=poika
Tokassa hirveän kuuma alusta loppuun asti=tyttö
Kolmannesta hirveä palelu.

Pahoinvointi.
Eka: hieman etovaa oloa lähinnä matkoilla, tai päivällä.
Toka: huono olo heti plussattua, mutta kesti vai muutaman viikon. Ja lähinnä aamulla/aamupäivästä
Kolmas: pahoinvointi alkoi rv 6, ja kesti rv 11-12 asti. Oksensin! Ja lähinnä iltapäivällä/illalla.

Kivoja arvausleikkejä nämä ”uskomukset” on.

Herra M on sitä mieltä, että poika siellä on. Mitään muuta mahdollisuutta ei kuulemma ole! Samaa sanoi minun äitini, kuulemma ihmettelee jos tytöksi paljastuu. Itse ajattelen, että siellä voi olla kumpi vaan. Kun kuitenkin ensimmäinen on poika ja toinen tyttö niin mahdollisuus on molemminpuoleinen.

Mullahan ei ole mitään väliä kumpi sieltä tulee.. Haluaisin vaan terveen beben!

(Kuva:Google)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *