Päivä raikas,iloinen!

Voihan flunssa! Herra M on vatsataudissa ja minulle puhkes flunssa. Kurkku on karhee, ja ääni down..
Olisin mielellään ollu terve. Lisäks myös minun vatsaa vääntää. Eli varmaan joku vatsaflunssa yhdistelmä päällänsä.

Poika toi ulkopukunsa + kengät heti aamusta. Ei oikeen ymmärtänyt, ettei ilman aamupalaa voi ulos lähteä. Muutenkin poika on ihanassa uhmaiässä. Eli oikeastaan, joka asiasta saa kinata ja neuvotella. Poika on myös kova puremaan. Yhden jos toisenkin kerran on hampaanjäljet ollu kädessä. Yleensä pureminen on kohdistunu siskoon. Jos oikeen suututtaa, niin kyllä tämä mamma saa naskalit ranteeseen. Uutena asiana on poika oppinu repimään leikkikaverin hiuksista, jos ei leikit mene putkeen.

Molemmista lapsista löytyy jonkin verran tempperamenttia! Eli kyllä tuo nuorimmainenkin osaa jo kiukutella. Mutta hän tekee sen lähinnä, jos väsyttää tai on nälkä.

Herra M ja poika on aika samanlaisia luonteeltaan. Ja tyttö on lähinnä kopio minusta. Poika näyttää enemmän piirteiltään minua, ja tyttö taas isäänsä.

Tänään suunnittelin tekeväni pullaa, kun laskiainenkin näyttäisi sunnuntaina olevan. Mutta jos tämä flunssa vielä pahenee niin voipi olla, että pullan teko jää toiseen päivään.

Ruokaakin pitäisi syödä, mutta ku mieli ei tee mitään. Mulla on aina tämä ”ongelma” ettei vain ruoka maistu. Joskus voisi syödä hevosen ja nyt tänään join vain teetä aamulla, enkä syönyt mitään. Osaks kyllä tän kurkun takia.. Meillä on tapana herra M:n kanssa sairastaa samaan aikaan. Ja aina ensin lapset sairastuu sitten me. Herra M lähti hakemaan Helsingistä tietokonetta. Ei tarvitse välttämättä puhelimella blogia kirjoittaa.

Tämän on totta.. Pätee meillä kylläkin jokasessa taudissa!
(Kuva:Google)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *