Meidän päivämme 💪

HERÄTYYS! Lapset heräsi 7.45, ja heräsin siihen, että nuorin lapsemme höpötteli itsekseen pinnasängyssä.
Kyllähän esikoinenki tiensä äidin viereen löysi. Pinnasänkyjen pinnojen välistä leijaili vieno kakan tuoksu. (Tämä on niitä hetkiä elämässä, kun rukoilet ettei kyseessä ole ns. niskakakat 😣) Nooo.. Kakathan oli tällä kertaan hulahtanut punttiin… Pieni toivon pilkahdus löi toivoa takaraivossa. Jes, sänky ei ole kärsinyt kakka vahinkoa!

Nuorimmaisella tuli kova kiire olohuoneeseen leikkimään. Eli ensin leikkiä, sitten aamiainen.
Esikoinen katsoo pikkukakkosta, ja nuorimmainen popittaa vieressä ohjelmasta tulevan musiikin tahtiin. 😂 Jokseenkin huvittava lastenohjelma naurattaa sekä esikoista, että nuorimmaista. Nimittäin seikkailukone! Ihmehän se olisi jos ei ukkeli punasissa capreissa ja sinisessä repussa, pipo päässä innostaisi lapsia seikkailun saloihin 😂

Neiti harjaa kynsiharjalla hiuksia 😂

Meillähän on kaksi undulaattia. Välillä päivisin päästämme linnut lentelemään olohuoneeseen. Tämä täytyy tehdä yleensä sillon, kun olemme päiväunilla tai pois kotoonta. (Esikoinen pelkää, kun linnut lentelevät vapaana.)

Maija (valeansininen), ja Paavo (vihreä).

Ai mitä minä teen aamulla?
Katson lasten leikkiä, ja kirjoitan blogia. Mietin samalla uusia kirjoitusaiheita arvokkaiden blogi ystävien kanssa jaettavaksi. 😉 Kuulostelen myös masu beben liikkeitä aamuisin. Tosin hän on enemmän iltasin virkeällä tuulella.. Yritän muistella tässä samalla, että mihinkä aikaan se herra M pitikään herättää. Hänellä ku on koko viikonloppu ohjelmoitu.
Toisin ku minulla ja lapsilla. Meillä päivät menee lähinnä fiilinki pohjalla..

Me yleensä syömme arki aamusin ennen klo: 9:ää. Lähinnä sen takia, että Holbby cityn sairaala alkaa yhdeksältä. Ja sen jälkeen tulee viidakkoperhe. (Vaikka kyseessä on uusinnat.. 🙄)
Äidit ketkä sanovat ”En minä katso tv:tä, minä leikin aina lasten kanssa” valehtelevat!
Kyllä minä myönnän katsovani. Ja annan myös lapseni sitä katsoa. (Lähinnä lastenohjelmia)
Katson kyllä aika usein yksin ollessani lattialla istuen. Nuorimmainen mönkii aika usein syliin ja esikoinen tulee viereen istumaan/leikkimään.

Yleensä puolen päivän aikoihin menemme päiväunille. Jostain kumman syystä minun on myös nukuttava. Jos näin ei tapahdu itken ja poljen jalkaa, kun pieni lapsi! Ai miksikö? En tiedä. 😁 Alkuraskaudesta lähtien olen nuokkunut ruokapöydässä. Ja siis helpotusta ei näytä tulevan. Neuvolatäti pelotteli jo raskausdiabeeteksellä, ja kilpirauhasarvojen heittelyllä. Sokerirasitukseenhan olen joutunut joka raskaudessa, ja niin joudun myös tässä. Suvussamme on 2 tyypin diabeettestä, ja tästä syystä minä joudun sokerirasitukseen rv 24-28.
Olen niin sanotusti riskiryhmään kuuluva odottaja. 😶
Yyh.. Kylmät väreet tulee pelkästään sen sokerilitkun juomisen kuvittelemisesta. YÖK!

MYÖHEMMIN PÄIVÄLLÄ:
Myöhemmin pitäisi lähteä käymään kaupassa. Nythän herra M on ohjelmoinut viikonloppunsa,  siispä minun tehtäviini kuuluu kaupassa käyminen.
Ainut kakka juttu on se, ettei talonyhtiössä ole hissiä.. Joudun siis raahaamaan lapset toisesta kerroksesta kellari kerrokseen, ja raahaamaan kahden istuttavat rattaat ulko kautta rappusia ulos. Kauppaan mennessä istutan molemmat lapset rattaisiin. (Lähinnä oman mielenterveyden takia) Ja kaupasta tultua esikoinen saa kävellä rattaista kiinni pitäen kotiin. Näin kauppa matka menee mukavasti eikä esikoisellekkaan tule himoja lähteä juoksemaan ympäri kauppaa. Takasin huoneistoon kapuaminen onkin sitten eri juttu..

Suunnittelin tekeväni tänään pizzaa. Ai miksikö en laita herra M:ää tekemään. Siksi koska saan kuulla teoriatunnin siitä miten tulee tehdä ”hyvä” pizza. Ja siis herra M:n mielestä suomalaiset tekevät vain ”pannupizzoja”. 😑 En ikinä pyydä herra M:ää siivoamaan, koska saan kuulla kuinka ”väärin” siivoan. (Ammatiltani olen kodinhuoltaja. Ja sekä kodinhuolto, että ruonlaitto kuuluvat toimenkuvaani.) Lisäksi herra M ei osaa edes tiskata hiljaa. Siispä teen asiat itse jottei pääni hajoa. 😥 Ja nyttenhän sain astiapesukoneen. Aivan mahtava vehje! I’m in love ❤ Ja pyykinpesukone on toiminut alkukankeuden jälkeen hienosti.

Ajattelin myös tänään ostavani itselleni elokuvan.
BRIDGET JONES AND BABY 😍
Herra M ei ole kotona, kun vasta yöllä niin minä saan hyvän leffaillan lasten kannettavan dvd-soittimen voimin 😂 (En omista siis tv:seen yhdistettävää dvd-soitinta enkä muutakaan video vempelettä.)

 

Meidän päivärytmi menee aika lailla samalla lailla, kun muissakin perheissä.

– Herätään
-syödään
-leikitään
-ulos (jos lapset ei ole hetänneet kukon laulun aikaan)
-syödään ruoka
-päiväunet
– herätään
-ruoka
– ulos/kyläilemään tai jt.
– sisälle
– välipala
– leikkiä
– iltapala (lapset saattavat syödä iltapalan eri aikaan, koska nuorimmainen menee aikasin yö unille.)
– rauhotutaan sänkyyn ja nukutaan.

Toivottavasti saitte nyt jonkin näköisen kuvan päivärytmistämme, tämän sekalaisen sepustuksen tuloksena. 😁 Hyviä päivän jatkoja. Tämä mamma jatkaa tee hetkeään! 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *