Minä ja minun perheeni.

Päätin nyt ihan blogi kirjoituksen aluksi esitellä itseni sekä perheeni. 😊

Olemme naimisissa oleva pariskunta. Minä 22 ja mies 26. Perheeseen kuuluu kaksi ihanaa lasta (poika 2v, ja tyttö 1v) ja kolmas lapsi mahassa. Laskettu aika 27.7.2017. Lisäksi omistamme kaksi undulaattia Maija ja Paavo. Mietin kauan mitä teille kirjoittaisin. Päätin kuitenkin kirjottaa oikeastaan kaikki pääasiat.

Moni tutuista on ihmetellyt miten näin nuori nainen on perustanut jo perheen, ja kerinnyt jo synnyttämään pari muksua. Voin kertoa, että hyvinkin helposti! 

Ensimmäistä lastani aloin odottamaan 19 vuotiaana. Silloin menimme mieheni kanssa myös naimisiin. Kerimme seurustelemaan n.puolivuotta ennen raskauden alkua. Poika syntyi syksyllä 2014. Ja toista lasta aloin odottamaan 20 vuotiaana. Hän syntyi hemikuussa 2016, kun olin 21v. Kolmatta lasta aloin odottamaan 22v:nä, ja jännityksellä odotan milloin tämä bebe päättää saapua maailmaan.

Niin kuin ehkä osa tietää perheemme on monikulttuurinen. Minä olen suomalainen, ja mies turkin kurdi. Lapsistamme tulee siis kaksikielisiä. Ja minä opin siinä sivussa. Ehkä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *